ROUTEBESCHRIJVING
VLAAMSE VERENIGING AUTISME
GROOT BEGIJNHOF 14 • 9040 SINT-AMANDSBERG 

GPS: E: 3,74957° | N: 51,05742°

 Vanuit Antwerpen (via de E-17):

Vanuit Brussel of Brugge (via de E-40) of Kortrijk (via de E-17):


 

Vanaf 1 januari 2013 geldt een nieuw parkeerbeleid in het Groot Begijnhof.
Bezoekers kunnen enkel nog parkeren op de parking met een parkeerkaart.
Parkeren in de straten van het Begijnhof mag enkel met een bewonerskaart. Stilstaan om te laden/lossen of in/uit te stappen mag. Ook houders van een officiële kaart voor personen met een handicap kunnen parkeren binnen het Groot Begijnhof én op de parking.
Als je op bezoek komt in de VVA (bvb. bezoek aan het Infohuis Autisme, deelnemen aan de basiscursus, partners in autisme,…) kan je vooraf via mail aan ann@autismevlaanderen.be een parkeerkaart vragen. Vermeld in je mail op welke datum je op bezoek komt. De parkeerkaart (pdf-bestand) druk je af en leg je goed zichtbaar achter de voorruit van je wagen. De parkeerkaart is enkel geldig op de dag vermeld op de kaart.
Indien de parking vol is moet er geparkeerd worden buiten het begijnhof. In de omliggende straten is de parkeertijd beperkt omdat ze in de blauwe zone liggen. In deze zone is het verplicht de parkeerschijf duidelijk zichtbaar achter de voorruit van de wagen te leggen.
Wagens die foutief geparkeerd staan:

's Avonds sluit de poort in de Jan Roomsstraat om 23u stipt. De poort in de Engelbert van Arenbergstraat al om 21u30. Verlaat dus tijdig de lokalen en voorzie wandeltijd naar de parking.